Νέος γραμματέας από τη γενιά των 30άρηδων

March 14, 2013 at 7:06 am Leave a comment

ANDROULAKIS NIKOS

Του Δημήτρη Κουκλουμπέρη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, στέλεχος της νέας γενιάς, μόλις 34 ετών θα είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιχειρεί να διαβεί στην επόμενη φάση της ιστορίας του.

Η Κεντρική Επιτροπή που συνέρχεται σήμερα θα εκλέξει και το νέο Πολιτικό Συμβούλιο, στο οποίο ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιδιώκει να δώσει ουσιαστικό χαρακτήρα στη λήψη αποφάσεων και την παραγωγή πολιτικής.

Σύμφωνα με το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης θα λάβει από 110 έως 120 ψήφους στα 178 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Με βάση τις ίδιες εκτιμήσεις, στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο η βενιζελική πτέρυγα θα διεκδικήσει την εκλογή 8 στελεχών της στις 13 αιρετές θέσεις του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το Πολιτικό Συμβούλιο από το βενιζελικό μπλοκ θα προταθούν σιωπηρά οι Πάρις Κουκουλόπουλου, Φώφη Γεννηματά, Συλβάνα Ράπτη, Νάντια Γιαννακοπούλου, Τόνια Αντωνίου, Κυριάκος Πιερρακάκης, ενώ οι Ανδρέας Σπυρόπουλος και Αγγελος Βουράκης θα είναι οι προτάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη.

Εκ μέρους της Αριστερής Πρωτοβουλίας, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ενδέχεται να μην υποβάλλει υποψηφιότητα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης προωθεί την Κατερίνα Μπατζελή και κάποιο στέλεχος από τη νέα γενιά, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Από την παλιά φρουρά του κόμματος στο σχήμα θα λάβει μέρος -εκτός απροόπτου- ο Κώστας Σκανδαλίδης. Σκέψεις να είναι υποψήφιος έκανε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Παύλος Γερουλάνος.

Advertisements

Entry filed under: ΠΑΣΟΚ.

Petway σε ρόλο …Πάνου Κιάμου! Τα αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ για γραμματέα-Π.Σ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


%d bloggers like this: