Εκτός ΚΟ ΔΗΜΑΡ Βουδούρης-Μουτσινάς

January 7, 2013 at 11:50 am Leave a comment

DYO

Εκτός ΚΟ ΔΗΜΑΡ έθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης τους βουλευτές Β’ Αθηνών Οδυσσέα Βουδούρη και Μαγνησίας Πάρι Μουτσινά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ οι δύο βουλευτές “έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ”, ενώ στο τέλος υποστηρίζεται ότι στηρίζουν “διαφορετικό πολιτικό σχέδιο”, υπονοώντας εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ:

“Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη, με την οποία οι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος

Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.
Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς”.

Συνεργάτες του κ. Βουδούρη που κλήθηκαν να σχολιάσουν την εξέλιξη υποστήριξαν ότι δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από την Αγίου Κωνσταντίνου και για λόγους δεοντολογίας ζήτησαν να τοποθετηθούν αμέσως μετά την επικοινωνία που ανέμεναν να έχουν με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.

Advertisements

Entry filed under: ΔΗΜΑΡ.

Πόρτα εξόδου σε Βουδούρη-Μουτσινά Τα σκίτσα του Χερουβείμ στα μανταλάκια

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


%d bloggers like this: