Δυστοκία με τα πράσινα ψηφοδέλτια

April 3, 2012 at 6:24 am Leave a comment

Σε μείζον πρόβλημα εξελίσσεται –σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες- η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς παρατηρείται μεγάλη δυστοκία στην ανεύρεση πρόθυμων αξιόλογων προσώπων για να τα πλαισιώσουν.

Το συγκεκριμένο θέμα προκαλεί έντονο πονοκέφαλο στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου, αφού ένας μεγάλος αριθμός στελεχών σε πολλούς Νομούς της Ελλάδας όχι απλώς δεν επιθυμούν να είναι υποψήφιοι αλλά αρνούνται να στηρίξουν ανοιχτά την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ.

Σε μια προσπάθεια να μη δημιουργηθούν άσχημες εντυπώσεις, ανώτατες πηγές της Ιπποκράτους διέρρευσαν χθες ότι υπάρχει ικανοποίηση από τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων να θέσουν υποψηφιότητα, με εμφατική όμως επίκληση στη «δύσκολη συγκυρία».

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αν και παραμένει η πρόθεση για επίσημη ανακήρυξη όλων των υποψηφίων τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου σε συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, δίνεται σιωπηρή παράταση στη διαδικασία, με τις νομαρχιακές επιτροπές να επιδίδονται σε στοχευμένες πλέον «κρούσεις» σε πρόσωπα και τοπικούς παράγοντες, που θα μπορούσαν με την ένταξή τους στις πράσινες λίστες να προσδώσουν κύρος και αξιοπιστία στο εκλογικό εγχείρημα της παράταξης.

Προς το παρόν πάντως, η ανανέωση κατά 60% που ζήτησε ο κ. Βενιζέλος κρίνεται αμφίβολη και δεν αποκλείεται βουλευτές με μακρά κοινοβουλευτική θητεία να είναι ξανά υποψήφιοι, προκειμένου «να βγάλουν το φίδι από την τρύπα» και να κλείσουν τα κενά.

Δημήτρης Κουκλουμπέρης

Advertisements

Entry filed under: ΠΑΣΟΚ.

«Ακυβέρνητη Πολιτεία» και ευθύνες Παπαδήμου Παγωτοκεράσματα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

April 2012
M T W T F S S
« Mar   May »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d bloggers like this: