Με σύνθημα «Αυτοδύναμη Ελλάδα» η παρουσίαση της Φώφης Γεννηματά

March 26, 2012 at 12:07 pm Leave a comment

Με εξαφανισμένους τους πολλούς ήλιους του ΠΑΣΟΚ από το ταμπλό της αίθουσας Τύπου στην Ιπποκράτους και έναντι αυτών μια πράσινη γραμμή ανοιχτού χρώματος και το σύνθημα «Αυτοδύναμη Ελλάδα» στη θέση του «Πρώτα ο Πολίτης» παρουσιάστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο η νέα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.

«Η στρατηγική της αυτοδύναμης Ελλάδας είναι μια στρατηγική που εκφράζει τη βαθιά υπαρξιακή ανάγκη όλων των Ελλήνων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ αφού καλωσόρισε με θερμά λόγια την κ. Γεννηματά συμπλήρωσε ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι μια περίοδος έντασης. Παράλληλα, εκτίμησε ότι αν το ΠΑΣΟΚ πιστέψει στον εαυτό του μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα και τα αρνητικά για εκείνο πολιτικά δεδομένα.

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά στην πρώτη της δήλωση ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε μεγάλη ευθύνη την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, σημειώνοντας ότι «δε θα πρέπει να επιτρέψουμε να κυριαρχήσουν απόψεις που μπορεί να βάλουν τέλος στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μιλήσει με ειλικρίνεια για τα λάθη και για τις παραλείψεις του, να έχει ρεαλισμό και όραμα στην πρότασή του, η οποία ωστόσο όπως κατέστησε σαφές θα περιλαμβάνει θυσίες, «αλλά πάντως θα οδηγεί μπροστά».

Αύριο στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, προκειμένου να λάβει τις καταστατικά προβλεπόμενες αποφάσεις για την κίνηση των προεκλογικών διαδικασιών και την προετοιμασία των ψηφοδελτίων.

Στο μεταξύ, κατόπιν αιτήματος του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ ανακλήθηκε η παραίτηση που είχε υποβάλλει ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος πρό μηνός από το όργανο και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιπποκράτους «ο κ. Παναγιωτακόπουλος δέχθηκε και στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου». Δ.Κ.

Advertisements

Entry filed under: ΠΑΣΟΚ.

Κύμα φυγής λόγω της επερχόμενης ήττας Κάλπες στις 6 Μαΐου με τεχνητή πόλωση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ομερτά για το μνημόνιο και συμφωνία για στροφή σε ατζέντα «νόμου και τάξης»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


%d bloggers like this: