Στόχος οι 100.000 συμμετέχοντες

March 16, 2012 at 12:08 pm Leave a comment

Μετά τα μηνύματα που έστειλε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο ΠΑΣΟΚ περί της ανάγκης συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές ανάδειξης προέδρου την Κυριακή, το βάρος πλέον επικεντρώνεται στην προσέλκυση ψηφοφόρων και στην κινητοποίηση του κομματικού μηχανισμού, υπό την καθοδήγηση του επιτελείου του κ. Βενιζέλου που έχει στήσει το στρατηγείο του στους τελευταίους ορόφους της Ιπποκράτους.

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ έδωσε ήδη στη δημοσιότητα τη λίστα με τους χώρους που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα, 768 συνολικά και μεταξύ άλλων θα είναι γραφεία νομαρχιακών επιτροπών, ΚΕΠ, ΚΑΠΗ, πολιτιστικά κέντρα, καφενεία αλλά και κλειστά γυμναστήρια.

Οι κάλπες είναι 1074, ενώ οι προβλέψεις για τη συμμετοχή συνεχίζουν να αποφεύγονται από τον κύκλο των συνεργατών του, που θα επιθυμούσαν οι ψηφοφόροι να αγγίξουν τους 100.000.

Η αρμόδια για τη διεξαγωγή της διαδικασίας, Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης συνεδρίασε το πρωί και έκανε γνωστό ότι θα εκδώσει τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογικών διαδικασιών αμέσως μετά την παραλαβή από το ηλεκτρονικό σύστημα και την πιστοποίηση των εγγραφών του 25% των ψηφοδελτίων.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει τροποποιήσει ως την Κυριακή το αρχικώς σχεδιαζόμενο πρόγραμμά του, ακυρώνοντας τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που σχεδίαζε στα ΜΜΕ αλλά και την απογευματινή εκδήλωση για τη νεολαία.

Το ραντεβού έχει δοθεί πλέον για την Κυριακή και ως τότε η προσπάθεια θα επικεντρωθεί στο να πειστούν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος να πάνε να ψηφίσουν.

Σε αυτή την προσπάθεια επιδίδονται με κάθε τρόπο και τα περισσότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως π.χ. η Άννα Διαμαντοπούλου που κάλεσε το πρωί τον κόσμο «να βοηθήσει να ξανασταθεί» –όπως είπε- «το ΠΑΣΟΚ στα πόδια του», διότι όπως συμπλήρωσε «το ΠΑΣΟΚ ανασυνταγμένο είναι ένας πόλος σταθερότητας για τη χώρα».

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα και αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου εκτίμησε ότι «ο μεγάλος ηττημένος θα είναι οι δημοσκόποι και τα ποσοστά του 8% ή του 13% που εμφανίζεται να συγκεντρώνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα αποδειχθεί ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Advertisements

Entry filed under: ΠΑΣΟΚ.

Η εργασία στο απόσπασμα Mr. Highway Band Live @ Rockwood!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


%d bloggers like this: